Ohjelma

Tiistai 9.10. klo 19

Aihe: Miksi minä olen täällä?
Illan vieras: muusikko Nina Åström

Pientä purtavaa on tarjolla klo 18.30 lähtien.

Keskiviikko 10.10. klo 19

Aihe: Onko Jumala vain illuusio?
Illan vieras: taikuri Miika Korkatti

Pientä purtavaa on tarjolla klo 18.30 lähtien.

Torstai 11.10. klo 19

Aihe: Onko tämä elämä kaikki?
Illan vieras: nelinkertainen
olympiapikaluistelija Mika Poutala

Pientä purtavaa on tarjolla klo 18.30 lähtien.

Paikkana Voimala 1889 (Kasarmintie 1).

Eikä maksa mitään.

Michael Ots

Kaikissa illoissa on aiheita puimassa kansainvälinen puhuja ja kirjailija Michael Ots (UK). Viime vuodet hän on kiertänyt työkseen ympäri Eurooppaa puhumassa suurista elämänkysymyksistä. Hän on kirjoittanut kirjat: But Is It True?: Honest Responses to 10 Popular Objections to the Christian Faith (IVP 2017), What Kind of God? (IVP 2012), What Kind of Hope? (IVP 2008).  Tule kuuntelemaan ja esittämään oma kysymyksesi Michaelille!

Iltojen esiintyjät

Nina Åström
Nina Åströmlaulaja, lauluntekijä
Nina Åström on kokkolalainen laulaja ja lauluntekijä, joka on tunnettu kauniin kuulaasta äänestään. Hän on myös edustanut Suomea euroviisuissa vuonna 2000. Nina esiintyy tapahtuman ensimmäisenä päivänä tiistaina 9.10.
Miika Korkatti
Miika Korkattitaikuri, mentalisti
Miika on ammattitaikuri ja mentalisti. Hän on voittanut mm. ravintolataikuruuden SM-kisat vuonna 2017. Tule seuraamaan täynnä taikaa olevaa esitystä! Miika esiintyy tapahtuman keskimmäisenä päivänä keskiviikkona 10.10.
Mika Poutala
Mika Poutalapuhuja, sparraaja
Mika on nelinkertainen olympiapikaluistelija, isä, aviopuoliso ja ammattipuhuja. Myös tubettajana toimiva Mika tunnetaan positiivisesta ja elämänmyönteisestä asenteestaan. Mika puhuu tapahtuman viimeisenä päivänä torstaina 11.10.