Ohjelma

Elämä on joskus vaikeaa, vai mitä? Mutta onneksi on toivoa ja kettukarkkeja!

Äärellä19-tilaisuudet järjestetään 1.-3.10. joka ilta klo 19- Oulun yliopiston Tellus-stagella (Erkki Koiso-Kanttilankatu 1). Koe iloisesti erilainen ilta, pysähdy syvien kysymysten äärelle ja napostele kettukarkkeja.

Eikä maksa mitään. Tervetuloa!

Tiistai 1.10. klo 19- Ilmaista ruokaa -ilta! 

Teema: Mitäpä jos uskossa on järkeä? Puhujana Miikka Niiranen.

Keskiviikko 2.10. klo 19 – Laura Moisio

Teema: Mitäpä jos elämällä on merkitys? Puhujana Tomi Koho

Torstai 3.10. klo 19 – Joose Keskitalo 

Teema: Mitäpä jos on toivoa? Puhujana Tomi Koho. 

Michael Ots

Tiistaina uskon järjellisyyteen pureutuu Tampereen OPKOn opiskelijatyöntekijä ja Veritas Forum -koordinaattori Miikka Niiranen. Niirasen erityisalaa on uskon ja tiedon välinen suhde. Hän valmistelee väitöskirjaa Aalto-yliopistoon filosofian, teologian ja luonnontieteen kytköksistä fyysikko James Clerk Maxwellin ajattelussa. Vastapainona väitöskirjapuurtamisella miehen voi tavata juoksemassa jalkapallon perässä Hämeenlinnan ikämiesten riveissä eli ”korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla” (puhujan oma lisäys).

Keskiviikko- ja torstai-iltojen teemoista nappaa kopin Oulun OPKOn opiskelijatyöntekijä, mestarivalmentaja (MC) ja pastori Tomi Koho. Koholla on runsaasti kokemusta opiskelijoiden valmentamisesta, ohjaamisesta ja ”elämän suurten kysymysten” käsittelystä. Hän on erikoistunut teologian opinnoissaan uskonnonfilosofisiin ja eksistentiaalisiin kysymyksiin. Vapaa-aikana intohimoisena juoksijana tunnettuun opiskelijapastoriin voi törmätä Oulun lenkkipoluilla, missä mies mittauttaa kuntoaan tulevalle maratonille.

Iltojen esiintyjät

Laura Moisio
Laura Moisiolaulaja, lauluntekijä
“Laura Moision folkia, bluesia ja vanhaa iskelmää sekoittavissa kappaleissaan omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun. Kolmen albuminsa myötä Moisio on noussut nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin, mistä kertovat mm. vuoden 2016 ehdokkuudet Teosto-palkintoon sekä Kriitikoiden valinta-Emmaan.” – dexviihde.fi

Kuva: Kukka-Maria Rosenlund

Joose Keskitalo
Joose Keskitalolaulaja, lauluntekijä
“Joose Keskitalo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä 2000-luvun kiitetyimmistä ja omaleimaisimmista suomalaisista lauluntekijöistä. Vähäeleinen ja orgaaninen musiikillinen linja on yhteistä kaikille hänen levyilleen.” – radiohelsinki.fi